U bent hier:

NewGroundLaw

Choose a job you love, and you will never work a day in your life

NewGround Law is een innovatief topniche advocaten- en notarissenkantoor op de Zuidas in Amsterdam, gespecialiseerd in vastgoedrecht met een hecht team van ruim dertig advocaten en medewerkers en zeven partners. NEWGROUND staat voor het verschil maken door grenzen te verleggen en conventies in de markt te doorbreken. Het team heeft veel expertise, is veelzijdig en divers en de menselijke maat staat hoog in het vaandel. We werken hard en samen om de zakelijke belangen van onze cliënten optimaal te behartigen.

Expertise van NewGround Law
NewGround Law staat cliënten bij op het gebied van het vastgoedrecht in de breedste zin van het woord, denk hierbij aan commerciële vastgoedtransacties, vastgoedfinanciering, projectontwikkeling, aankoop en (her-)ontwikkeling, beheer, (ver)huur en exploitatie en tevens bij gebiedsontwikkeling, energietransitie, toezicht en handhaving, duurzaamheid en Clean Tech. Onze cliënten zijn (inter)nationale institutionele beleggers en projectontwikkelaars uit zowel de publieke als de private sector, en particulieren.

Ervaring opdoen bij NewGround Law
Als student in de eindfase van je rechtenstudie word je tijdens je stage of werkstudentschap bij NewGround Law betrokken bij allerhande dossiers. Je verricht literatuur- en jurisprudentieonderzoek, adviseert bij het voorbereiden van (proces)stukken en je schrijft adviezen. Soms kun je mee naar zittingen en cliëntmeetings. NewGround Law staat voor een open en informele sfeer met enthousiaste medewerkers en biedt volop kansen om ervaring op te doen en te leren. Ook hechten we veel waarde aan het regelmatig organiseren van gezamenlijke activiteiten voor plezier en ontspanning.

Talenten
Wij zijn altijd op zoek naar talent en bieden jou alle kansen om het beste uit jezelf te halen. Lees meer over onze cultuur, onze ambities en bekijk de profielen van onze advocaten op de website. Herken je jezelf in hetgeen waar NewGround Law voor staat, stuur dan een e-mail, met je CV, je cijferlijsten en een motivatiebrief naar jobs@newground law.com t.a.v. Willemijn Honders.

NEWGROUNDLAW.COM